Soul Voice® Proeverijtje

Het kan een hele stap zijn om je mond te openen en jezelf te voelen en laten horen. Daar weet ik alles van. Als ik geen ervaringsdeskundige was kon ik dit werk niet doen. Ik vond het doodeng om mijn eigen geluid te laten horen. Maar dat is ok nu ik weet dat ik mag spelen, proberen en er geen verkeerde klanken bestaan.

Het kan ook zijn dat je al ervaring hebt met stembevrijding of stemexpressie en nieuwsgierig bent naar wat Soul Voice daaraan kan toevoegen?

Daarom bedacht ik dat het misschien fijn zou zijn om de eerste ontmoeting in kleine stapjes op te delen door middel van een oriëntatie avond.

Deze avond is geen lezing maar ik vertel wel over de achtergrond van Soul Voice en over waarom de stem volgens mij HET helende instrument van de toekomst is.
Het is ook geen workshop maar we gaan wel aan de slag met onze stemmen want je moet het bovenal zelf ervaren voor je begrijpt hoe baanbrekend dit is.

Als ik mijn mond open kan doen, mezelf laten horen, mijn talenten manifesteren en een leven creëren wat me voedt kun jij dat ook. Het lijkt me heerlijk om jou daarbij te kunnen helpen.

Klik hier voor de agenda

IMG_2351