Stem – reading

(Hoe zit het met de stem van jouw ziel? Waar zitten je kwaliteiten en blokkades? Is Soul Voice iets voor jou? Wat kan het voor je betekenen? Een prive-sessie of een workshop? Als deze vragen je bezig houden is het boeken van een stem-reading een aanrader)

Alhoewel ik mezelf als een nuchtere Noord-Hollander beschouw heb ik altijd geweten dat er meer was dan je kunt zien met het blote oog. Mijn moeder noemde me al heel jong ‘een beetje anders’. Tijdens de 3 jarige opleiding tot aura reader heeft deze gevoeligheid handen en voeten gekregen. En geef ik readingen. Op een speciale manier. Ik ‘zing’.

Voor een afspraak kun je me hier mailen.

IMG_7201
(Foto: zitten op een stoel voor een stem-reading. Trouwens, het is een aanrader om het op te nemen)

Inmiddels is de term ‘reading’ redelijk ingeburgerd geraakt door tv programma’s zoals met Derek Ogilvie, dus de meeste mensen hebben wel een vaag idee. Maar wat is het nu precies?

Bij een reading krijg je info over jezelf en hoe je in je leven staat. Een reading waarin contact met overledenen gelegd wordt zoals Ogilvie die geeft, is vooral bedoelt als steun voor de achterblijvers, en kan een grote hulp zijn in een rouwproces. In die readingen ligt veel nadruk op bewijs leveren dat er leven na de dood is en ze de juisten overledene ‘aan de lijn hebben.’.

Ik geef een reading op een andere, bijzondere manier. Ik maak een bodyscan met mijn stem over je lichaam. Ik gebruik mijn helderhorende vermogens en door de intuitieve klanken  krijg ik informatie die als doel dienen je inzicht te geven en een stap verder te helpen in je persoonlijke, emotionele en geestelijke ontwikkeling.

Vaak is het fijn na een reading een afspraak te maken voor een heling, waar je praktisch aan de slag gaat met de gebieden waar je voelt dat je niet lekker stroomt en wat hulp kunt gebruiken. Meer info vind je hier

Locatie: Stemkamer, Oosteinde 73, Berkhout
Kosten: € 68,95 (incl 21% BTW)
Tijd: 1,5 uur

Voor een afspraak kun je me hier mailen.

IMG_3441