Soul Voice® oriëntatie avond

Het kan een hele stap zijn om je mond echt te openen en jezelf te laten horen en zien in alles wat je bent. Zonder censuur. Daar weet ik alles van. Als ik geen ervaringsdeskundige was kon ik dit werk niet doen.
Ik vond het doodeng om uit mijn comfort zone te komen en mijn EIGEN stem en geluid te laten horen. Alle ruimte te geven aan mijn diepste, donkerste stemmen en groots te stralen in mijn lichte stemmen. Me niet meer te verstoppen. Maar dat is ok nu ik weet dat ik mag spelen, proberen en er geen verkeerde klanken bestaan.

Als ik mijn mond open kan doen, mezelf laten horen, mijn talenten manifesteren en een leven creëren wat me voedt kun jij dat ook.

Enne….het lijkt me heerlijk om jou daarbij te kunnen helpen.

Wat is Soul Voice®?
Een creatieve klanktherapie & stemhelings vorm die de menselijke stem onderzoekt tot in zijn ultieme dieptes en potenties. Onze stem herinnert zich wat wij zijn vergeten. Het onthult onze rijkdom, levendigheid en kracht, onze lichte en donkere kanten. Het draagt onderdrukte en pijnlijke herinneringen in zich en leid ons op ons pad. Het is onze vibrationele blauwdruk en een levend getuigschrift van wie we zijn in de essentie van onze ziel.

Deze informatie avond is geen lezing maar ik vertel wel over de achtergrond van Soul Voice en over waarom de stem volgens mij HET helende instrument van de toekomst is.
Het is ook geen workshop maar we gaan wel aan de slag met onze stemmen want je moet het bovenal zelf ervaren voor je begrijpt hoe baanbrekend dit is.

Klik hier voor de agenda

Datum: 21 oktober
Locatie: Ouroboros, Haren
Tijden: 19;30 -22:00
Kosten: €12,50

Tweedaagse workshop Haren: 19/20 november
€243

IMG_2351