Verbinding stem en bekken

Jep!
Er is een directe verbinding tussen de stem en het bekkengebied. Weet je wat dat betekent voor de zwangerina’s onder ons?! Het kan een baanbrekend verschil maken voor een ieder die zwanger is. Dol enthousiast ben ik!

Je kaak, mond en stem zijn direct gekoppeld aan je vagina en baarmoeder. Is het je wel eens opgevallen dat wanneer je gespannen bent van boven dat ook zo is beneden!?
Dat komt omdat de mond in verbinding staat met de vagina. En de baarmoeder staat in verbinding met de stembanden. Zowel het weefsel als hoe het eruit ziet!

Een open en ontspannen stemapparaat is een open en ontspannen geboorte kanaal.
Ik kan niet wachten er meer over te vertellen en laten ervaren, tijdens de lancering van de cursus Soul Voice® en geboorte. De eerste cursus die ik ism Karina (oprichtster Soul Voice en mijn grote inspirator) schreef. Ze is veeleisend, maar de cursus is door de keuring en ik ben gepast trots!

Als je het een leuk experiment vind kun je oefenen met het zacht maken van je kaak, mond en keel. En maak dan eens een AH klank terwijl je deze naar beneden resoneert, in je vagina en baarmoeder gebied.

De data zijn al bekend. Hier alvast een klein kijkje in de keuken: (later meer)
Eerste cursus: 9, 23 apri, 7, 21 mei en 4 juni
Tweede cursus: 8, 22 okt, 5, 19 nov en 3 dec.
stembanden